Hei hei...

Hei hei...

søndag 19. oktober 2014

Lei meg....

- veldig lei meg......
 
Lillepusen vår, Laban, forsvant for 14 dager siden, og ingen har sett ham....vår sjarmerende, snille musefanger på bare 1 år ble mest sannsynlig tatt av ørn...vi har lett overalt, men borte er han....nå vil jeg ikke ha flere katter...
Ha en fin uke....

6 kommentarer:

 1. Uff kor trist - vi mista vår også I vår. Tror d er rev eller ørn.
  Så lei meg, men no har vi fått 3 nye i fjøsen og håper dei blir værende. .

  koselig blogg du har - Monikaklemma

  SvarSlett
 2. Uff, så trist. Fine pusen.
  Trøsteklem fra meg.

  SvarSlett
 3. Så leit! Har ikke sett kongeørn ennå i høst, men den kan vel ha vært på farten for det... Ellers er jo biltrafikken en fare. Om du likevel vil ha "erstaningskatt", så vet jeg (nesten dessverre) om en liten søskenflokk som søker nye hjem. Trolig 3-4 mndr gamle nå, og veldig sosiale.

  SvarSlett
 4. Å nei, skjønne pusen.

  Håper du tar feil å han dukker opp igjen.
  (er han kastrert, viss ikkje er han kanskje på frierferd).
  Ørna har tatt ein nabokatt her , og så reven da, er redd for å miste min også, "bilene" er verst ,har mista flere , som har blitt påkjørt, og det er så fryktelig trist.

  Sender varme klemmer,

  SvarSlett
 5. Stakkars dere som har mistet den flotte pusen - håper han bare har tatt seg en tur på egenhånd, og at han kommer snart hjem igjen.

  Trøsteklem, Gerd Kr.

  SvarSlett
 6. Takk for trøstende ord....han ble barbert og kastrert i vår...har sjekket alle veigrøfter i tilfelle påkjørsel...har aldri vært mere enn 50 meter fra huset vårt og aldri ute om natten...egentlig var han en skikkelig innekatt, vi måtte nesten kaste ham ut hver dag...men jeg har høner og det har vært ørn rundt oss både i dagene før han forsvant og dagene etterpå.... så egentlig er jeg nesten sikker på at ørna har tatt ham...fant også en av villkattene, som det er mange av her, død ved fjøset 2 dager etter...den var godt klemt på midten, men hadde ellers ingen synlige skader...men vi skal aldri si aldri, plutselig kan han dukke opp igjen :)

  SvarSlett