Hei hei...

Hei hei...

lørdag 15. august 2015

Noen bilder fra hagen....

 
Revebjeller dukker opp overalt i hagen....
 
Her har jeg fire flotte hosta som står på rekke...den første er ikke så fin lenger for den klarte mannen i huset å kjøre over....kommer seg sikkert igjen til neste år...i dette bedet har jeg lagt duk og fylt på med bark....lettstelt og enkelt å ta ugress, som dukker opp av og til...

 


Jeg har to gamle Skogskjegg i hagen min...de stod også her da vi flyttet hit...de har vært på flyttefot rundtomkring i hagen, men har nå funnet plassen sin...(tror jeg...)

Takk for at du titter innom meg....ha en fin søndag....

7 kommentarer:

 1. Nydelig hage ;o)
  Etter at husbonden og gressklipperen har klart å kjøre over mine blomsterbed et par ganger for noen år siden gikk jeg over til blomster i krukker. Veldig praktisk, og så kan jeg flyte rundt på dem når jeg vil ha noe "nytt". Ha fortsatt finesommerdager ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heihei... Jeg har en del krukkehage jeg også ... Nærmere 100 krukker tror jeg... Men til neste år skal jeg ikke ha så mange...blir litt lei av å vanne hele tiden...ha en fin uke du også...

   Slett
 2. Flotte bed i hagen din, Hadde ikkje lagt merke til, at hoataen din var overkjørt vist ikkje du hadde "sagt det".
  Måtte grave opp blomsterbeda langs huset her for å legge nye rør til kjøkkenet, Trodde me fiksa det i januar, men det var fortsatt lekk, så da var det påan igjen , og like godt å skifte ut alt. Bedre med oppgravde blomsterbedd, enn å måtte bryte opp golva i huset.
  Så nå står min skogskjegg i potte, og venter på å finne sin plass.
  Ha ein fin søndag, Klem,

  SvarSlett
  Svar
  1. Der var du ja...hadde mistet bloggen din...nå må jeg få lagret den slik at jeg kan følge deg... Ha en fin uke...😀

   Slett
 3. Hosta-en din skulle eg skrive, men det fikk rød strek under og blei noe rart her, ja ja bladliljer er flotte, og kommer igjen, det blei noen flate i graveprosessen her og.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja her har vi mye til felles skjønner jeg... Både når det gjelder rør og hage...hahaha...👍

   Slett