Hei hei...

Hei hei...

fredag 27. desember 2013

Romjul....

Julebesøket mitt har dratt hjem, og det ble så stille i huset....det er godt av og til det også....gubben er på jobb i dag og hele helga, så nå får jeg kose meg litt alene med litt håndarbeid og god mat...men jeg har jo fremdeles noen dyr å ta meg av da....hund, katter, høner og hester skal også ha sitt daglige stell....Og ute skinner solen og alt er grønt og fint....snøklokkene begynner å titte opp av jorden....hmmmm, hvor ble det av vinteren???
Ha en fin helg....

2 kommentarer:

 1. Ja hvor ble det av vinteren?? Godt spørsmål! Det har vel heller vært en veeeldig lang høst, som nesten ser ut til å gå direkte over til vår! I hverfall på våre kanter av landet... Men plutselig kommer vel minusgradene,... vi har enda et par måneder av det som heter vinter, på kalenderen.
  Ser du koser deg alene du også, .... det gjør jeg og, for mine barn og barnebarn har reist til Bjorli for å få tak i litt vinter!

  Vil ønske deg en fortsatt god jul og et godt nytt år!
  Gleder meg til nye og koselige blogginnlegg fra deg!

  Klem Inger G.

  SvarSlett
 2. Fortsatt god jul. Nå har jeg.god tid til å titte rundt i blogger, kjenner at det gir meg stor glede. Din blogg er kjempefin, og jeg har laget meg en link til deg, slik at jeg kan følge med videre. Jeg har visst helt sluttet å blogge selv, men er glad andre gjør det. Så koselig du har ordnet alt i ditt hjem. Forsto jeg det riktig at du har drevet frem alle julestjernene selv? kjempeflott! Jeg drømmer også om å ha noen høns. Vi bor landlig til, men har ingen fjøs å ha dem i. Fortsatt god jul.

  SvarSlett