Hei hei...

Hei hei...

lørdag 14. april 2012

Loppelus....

I dag har jeg endelig fått med meg loppemarkedene som var....hele to stykker på samme tidspunkt....Og det er første gang jeg får med meg mannen i huset på loppemarked her ute....han i prat med alle han kjenner, og lusa meg svirrende rundt for å finne noen godbiter......
To gamle boller fra Egersund...pent slitt og ingen nagg eller skår....
Et lite ovalt Figgjofat og noen fine sølvfat for å ha lys på....
Til slutt ble det noen kurver, et sinkskilt til Mia, og ei gammel lampe til fjøsbruk....

Jeg fant også noe rutet sengetøy i beige, brunt og svart, som jeg skal sy diverse pledd og puter til hunden i huset....men akkurat nå er det i vaskemaskinen....

Jeg er fornøyd med dagen.....nå blir det snart hjemmelaget pizza på menyen....

Ha en fin helg.......

2 kommentarer:

  1. Artig med loppis:) Og artig at vi 3 loppisdamer og bloggdamerpå Frøya har lakt ut loppisblogginnlegg omtrent samtidig:) Jeg har vel forøvrig bare gitt en smakbit i dagens innlegg, forsettelse kommer nok i søkk og kav videre. Ha en deilig lørdagskveld her blir det kyllinglasagne:)

    SvarSlett
  2. Herlig dag du hadde med loppisbesökene, her ble det ikke noe loppis, MEN vår gang har fått ett ansiktslöft; ett helt klart lagt golv og listverket fast spikret... av meg! (Ikke gubben, som man kanskje skulle tro...)
    Jeg har fått satt ihop garderoben till gjesterommet! Då er skapet som jeg kjöpte på Ikea for over en måned siden, klart det åsså.

    Ha en herlig uke!

    SvarSlett